spacer
spacer search

KLUFTERS.NL
van Klufters - voor Klufters

Search
spacer
Firefox 2
Het Weer
Amsterdam
---
Amsterdam °C De Kooy °C Eelde °C Leeuwarden °C
header
Hoofdmenu
Home
Links
Otter Nieuws
Schrijf ons
Weerribben Nieuws
De Beverrat
de Ringslang
Vogels
Musea
Verblijf & Vertier
Webcams
Historische feiten
Oud Transport
Nieuwslezer
Evenementen
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Vergeet mij niet
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account?
Maak een account aan
Nieuwbrief
Blijf op de hoogte van de laatste otter feiten en abonneer u hier!

Naam
E-mail
Inschrijven
Uitschrijven
Wereld Tijd
Location
Bezoekers: 1553375
 
Home arrow Links

Campings,hotels,bed&breakfast,parken
Links Verblijf en recreatie mogelijkheden in de Kop van Overijssel en omstreken.
  Web Link Hits
     Recreatiecentrum de Kluft
Het Recreatiecentrum De Kluft is gelegen in het hart van Nationaal Park De Weerribben, een unieke locatie om te verblijven. Wij beschikken over een camping, jachthaven, hotel-restaurant, trekkershutten en een groepsaccommodatie, genaamd ’t Kamphuis.
3139
     Bed en Breakfast Kuinre
Bij logies ontbijt "Achter de Linde" logeert u in onze compleet ingerichte stacaravan op eigen terrein. U kijkt uit over rivier de Linde met de daarachter gelegen landerijen. De caravan heeft een ruime zithoek met tv, een compleet ingerichte keuke
2790
     Blokzijl Online
Welkom op deze informatieve pagina over de parel van de Kop van Overijssel: Blokzijl
2982
     Kanoweb.nl
Welkom op kanoweb.nl. Onze persoonlijke kano en kajak site. Boordevol leuke kanotochten, kanoroutes en kano tochtverslagen met onze Trapper kano (canadees) en Wilderness kajak in binnen- en buitenland.
3135
     De wandelzoekpagina
De Wandelzoekpagina bestaat 5 jaar. In de afgelopen vijf jaar is de Wandelzoekpagina uitgegroeid tot een uitgebreid en informatief platform voor wandelaars in Nederland en België
2683
     Steenwijkerland.nl
Een site met veel informatie over de regio zoals openbaar vervoer, plattegronden, cultuur, evenementen en meer ..........
3611
     Accommodaties in nabijheid van de Weerribben
Voor een verblijf nabij dit schitterende natuurgebied kunt u kiezen uit verschillende accommodaties van eenvoudig tot luxe.
2535
     De Gele Lis
Onze verhuurvloot ligt startklaar. Of u nu per kano, fluisterboot of per fiets het gebied in wilt, wij zijn er klaar voor. Onze horeca zorgt voor de inwendige mens op het terras of in de zaal. Parkeergelegenheid is er volop en gratis.
3276
     Het Doevehuis
Recreatiecentrum "Het Doevehuis" is gevestigd in het dorpje Kalenberg, gelegen in de kop van Noord-West Overijssel in natuurreservaat "De Weerribben".
2933
     Recreatie en rondvaartbedrijf De Vrijstate
Rondvaarten door de Weerribben
2520
     Hotel Restaurant de Rietlanden
De Rietlanden is een gezellig familiehotel waar het goed toeven is. Gelegen aan de Kalenbergergracht en is per boot bereikbaar.
2438
     Rondvaarbedrijf Tiemen Vaartjes
Van 1 april tot 1 november vertrekt bij het Natuuractiviteitencentrum van Staatsbosbeheer te Ossenzijl schipper Tiemen Vaartjes met zijn speciaal gebouwde platbodem rondvaartboot de Sylvia voor tochten door het Nationaal Park de Weerribben
3287
     Herbie Bird Kanoschool
Kanoschool voor het varen met Canadese Kano's
2332
     De Gretahoeve
De woning grenzend aan de 'Grethahoeve' is omgetoverd tot luxe twee persoons gastenverblijf, voorzien van privé-opgang en parkeerplaats. Het gastenverblijf beschikt bovendien over een eigen tuin.
5251
     Cafe-Restaurant de Weerribben
Het kruispunt aan de Hoogeweg waar nu café-restaurant de Weerribben staat is misschien wel het oudste bewoonde plekje in dit verveende landschap. Eens was de Hoogeweg een moeraspad. Gebouwd op takkenbossen. Met aan weerszijden de vervenershuisjes die
2937
     Villapark de Weerribben
Kom op verhaal in Villapark ‘De Weerribben’. Proef de vrijheid in de ‘Kop van Overijssel’, waar het leven goed is. Niet minder dan een ‘paradijsje op aarde’, aan de rand van het rustieke dorpje Paasloo.
2605
 
spacer
Nieuwe items;
De omgeving
rand017.jpg
Otter weetjes
De Otter 7

Zijn solitaire levenswijze maakt dat de otter een groot territorium nodig heeft. De otter controleert het gebied regelmatig en markeert het territorium op verschillende plaatsen met zijn spraints (ontlasting). Vrouwtjes met jongen bezitten een kleiner territorium binnen dat van het mannetje. Het territorium van een ottermannetje moet minstens 16 kilometer schone en ongestoorde oeverkanten omvatten.


  © Copyright 2005 by CModifications
Powered by Mambo
spacer
Laatste update: July 31, 2022, 3:49 pm