spacer
spacer search

KLUFTERS.NL
van Klufters - voor Klufters

Search
spacer
Advertisement
Het Weer
Amsterdam
---
Amsterdam °C De Kooy °C Eelde °C Leeuwarden °C
header
Hoofdmenu
Home
Links
Otter Nieuws
Schrijf ons
Weerribben Nieuws
De Beverrat
de Ringslang
Vogels
Musea
Verblijf & Vertier
Webcams
Historische feiten
Oud Transport
Nieuwslezer
Evenementen
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Vergeet mij niet
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account?
Maak een account aan
Nieuwbrief
Blijf op de hoogte van de laatste otter feiten en abonneer u hier!

Naam
E-mail
Inschrijven
Uitschrijven
Wereld Tijd
Location
Bezoekers: 1528166
 
Home arrow Disclaimer

Disclaimer PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 27 november 2005

 De website met internetadres http://www.klufters.nl en alle informatie die hieronder is geplaatst, is gericht op inwoners van Nederland en daarbuiten. Deze website bevat oorspronkelijke ideeŽn, teksten en figuren. De intellectuele (eigendoms) rechten aangaande deze website berusten bij Klufters.nl behoudt al haar rechten voor.

Klufters.nl machtigt u delen van deze site voor niet commerciŽle doeleinden te kopiŽren. Afgezien van deze beperkte toestemming is ieder ander gebruik, geheel of gedeeltelijke vermenigvuldiging en/of reproductie, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Klufters.nl, verboden.

Een verzoek om toestemming voor gebruik van delen van deze website kunt u indienen via
Aan de inhoud van deze site is grote zorg besteed. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de informatie kan geen aansprakelijkheid worden geaccepteerd voor eventuele fouten in de tekst. Klufters.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid. Klufters.nl behoudt te allen tijde het recht de inhoud van deze site om welke reden dan ook te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te hoeven stellen.

Bepaalde links op deze site leiden naar hulpbronnen die door een derde partij worden onderhouden en over wie Klufters.nl geen controle kan uitoefenen. Klufters.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid van informatie neergelegd in deze hulpbronnen. Controleer altijd de informatie over wettelijke aspecten en over privacybeleid op alle sites die u via een link bezoekt.

< Vorige
spacer
De omgeving
eigen037.jpg
Otter weetjes
Otters op de voet gevolgd

Het wel en wee van de uitgezette otters zal nauwkeurig worden gevolgd door het onderzoekinstituut Alterra. Zo kan tijdig worden ingegrepen als er iets mis is. Dood aangetroffen of zieke otters dienen zo spoedig mogelijk worden gemeld bij het meldpunt 


  © Copyright 2005 by CModifications
Powered by Mambo
spacer
Laatste update: February 23, 2011, 5:09 pm